top of page

Workshops 

Ben jij al een ervaren podiumbeest of net een enthousiaste nieuweling die het theater wil ontdekken? Met ‘Tegenlicht. Theaterworkshops in de Westhoek’ duik je in de kleurrijke wereld van het theater!

 

In een reeks veelzijdige workshops, verspreid over de Westhoek, maak je kennis met theater in al zijn vormen. Wil je zelf acteren of improviseren? Benieuwd hoe je je stem en je lichaam in de strijd kunt gooien op het podium? Schuilt er een comedian in jou? Wil je leren hoe het er achter de schermen aan toe gaat in een workshop licht en geluid? Of wil je weten hoe je met promotie jouw volgende voorstelling beter in de kijker zet? Ontdek het volledige aanbod op deze pagina en schrijf je in voor een of meerdere workshops.

 

Theaterbende PROT startte in de aanloop naar Immaculata met het PROTlab. Later sloegen we de handen in elkaar met OPENDOEK, CO7, Stad Ieper en Stad Poperinge om vanaf najaar 21 per seizoen een tiental theaterworkshops aan te bieden in de Westhoek.

In het voorjaar van 2023 plannen we opnieuw interessante theaterworkshops i.s.m. Open Doek, Stad Ieper, Stad Poperinge en CO7.

Hou onze website en social media in de gaten. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

NIEUWS: de brochure volgt binnenkort, maar inschrijven kan nu al via
www.opendoek.be/theatercursussen

_AVB0162.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page